Projecten

Resultaat 1 - 10 (van 27)

 • Vakantieprogramma Bekijk details

  1 mei 2024

  In de vakanties organiseren de cultuurcoaches allerlei (creatieve) activiteiten voor verschillende doelgroepen.

 • Pimp je plek! Bekijk details

  23 april 2024

  In dit project pimpen we verschillende plekken door middel van leuke workshops en community art projecten voor jongeren en jongvolwassenen.

 • Seniorenprogramma Bekijk details

  23 april 2024

  Het hele jaar door verzorgen de Cultuurcoaches diverse creatieve activiteiten en projecten voor senioren. Denk hierbij aan doorlopende activiteiten zoals Kunst door de Brievenbus of de Schitterende Seniorendagen, jaarlijks van begin december tot eind januari.

 • Arts & Crafts Bekijk details

  1 april 2024

  In samenwerking met de Maakplaats zijn de Cultuurcoaches het project Arts & Crafts gestart. Door middel van verschillende workshops kunnen jongeren zelf van alles maken.

 • Vensterverzen Bekijk details

  1 april 2024

  Je eigen Poëzie op je raam schrijven is een unieke manier om verbinding te maken en je creativiteit te uiten. Bovendien is het ook gewoon superleuk!

 • Theaterproject Kringloop ‘O mijn goed!’ Bekijk details

  1 april 2024

  Productiehuis Alphen, hét theatergezelschap van Alphen aan den Rijn, speelt dit jaar een bijzondere voorstelling in samenwerking met verschillende organisaties: Kringloop ‘Oh Mijn Goed!’. De cultuurcoaches zoeken spelers (met of zonder ervaring!) voor een deel van de voorstelling!

 • Borrelpraat Bekijk details

  27 maart 2024

  Voor jongeren en jongvolwassenen zijn er regelmatig interessante workshops, dialogen of debatten. Met een hapje en drankje ontmoet je laagdrempelig leeftijdgenoten en leer je meer je over verschillende onderwerpen!

 • Create! Jongerenfestival Bekijk details

  21 januari 2024

  Een jaarlijks festival in samenwerking met Theater Castellum, speciaal voor jongeren van 11 t/m 15 jaar.

 • Schitterende Seniorendagen Bekijk details

  1 januari 2024

  Een jaarlijks terugkerende reeks aan (gratis) activiteiten in december en januari, gericht op senioren. De Cultuurcoaches verzorgen in samenwerking met verschillende partners een breed aanbod aan activiteiten, lezingen en workshops. Hierbij komen verschillende disciplines aan bod zoals dans, muziek, kunst en theater.

 • Kunst door de Brievenbus Bekijk details

  1 januari 2024

  Na groot succes van Kunst door de Brievenbus senioren, hebben we dit project ook voor jongeren opgestart! Ben jij graag creatief bezig (of wil je daarmee beginnen), maar mis je soms wat inspiratie? Meld je aan voor Kunst door de Brievenbus (12+) en ontvang iedere twee weken een leuke kleine creatieve opdracht om thuis te maken. De opdrachten zijn elke keer anders! Van schilderen tot fotografie, van digitale kunst tot ruimtelijk werken.

Paginanavigatie