Theaterproject Kringloop ‘O mijn goed!’

Gepubliceerd op: 1 april 2024 14:17

Productiehuis Alphen, hét theatergezelschap van Alphen aan den Rijn, speelt dit jaar een bijzondere voorstelling in samenwerking met verschillende organisaties: Kringloop ‘Oh Mijn Goed!’. De cultuurcoaches zoeken spelers (met of zonder ervaring!) voor een deel van de voorstelling!

Het verhaal gaat over Sjef, een medewerker van Kringloopwinkel De Hoop. Sjef wil de kringloopwinkel en de medewerkers veranderen; er moet meer winst gemaakt worden. In zijn enthousiasme vergeet Sjef de verhalen achter de mensen en de spullen. De voorstelling gaat over deze verhalen en de diversiteit van onze samenleving.

Voor de voorstelling zijn wij op zoek naar een enthousiaste groep deelnemers die nieuw zijn in Nederland. De cultuurcoaches bedenken samen met de groep een korte scène als onderdeel van de voorstelling. Dat kan zijn met toneelspel, dans, muziek, zang, poëzie of een andere performance. Ervaring is niet nodig! De voertaal is Nederlands en/of Engels, en indien gewenst kunnen we gebruik maken van een tolk. Het toneelstuk wordt gespeeld in de voormalige fabriekshal op de Werf, dichtbij winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn.

Wanneer moet je beschikbaar zijn?

  • Repetitieweekend op 24 en 25 augustus
  • Generale repetitie op 30 augustus

Voorstellingen op:

  • 31 augustus (avond)
  • 1 september (middag)
  • 5 september (avond - reserve),
  • 6 en 7 september (avond)
  • 8 september (middag)

Wil je je opgeven voor het project of heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar cultuurcoach@bibliotheekrijnenvenen.nl of stuur een Whatsappbericht naar Joska Persoon op 06-45684338. Speel je een instrument of heb je ervaring met theater, dans of muziek? Laat dat dan zeker weten!

Meer informatie