Stage of onderzoeksopdracht bij de Bibliotheek?

Wil je jouw maatschappelijke stage lopen bij de Bibliotheek? Of ben je op zoek naar een plek om een onderzoeksopdracht uit te voeren voor je opleiding, en wil je dit binnen de Bibliotheek doen? Dat kan!

Maatschappelijke stage

Een maatschappelijke stage is verplicht op middelbare scholen in Alphen aan den Rijn. Hiervoor kun je terecht bij Bibliotheek Rijn en
Venen.

Tijdens de maatschappelijke stage maak je kennis met de Bibliotheek als organisatie, neem je een kijkje achter de schermen, draai je mee in de publieke dienstverlening, of help je bij het voorbereiden of uitvoeren van activiteiten die door de Bibliotheek worden georganiseerd.

Het is in verband met de begeleiding niet mogelijk in de weekenden en tijdens de zomervakantie stage te lopen.

Ben je benieuwd naar de Bibliotheek en wil je aankomend schooljaar (2023/2024) stage lopen? Vul dan het aanmeldformulier in! Er wordt binnen twee weken contact met je opgenomen.

Meld je aan voor een stage

Studieopdracht

Op zoek naar een plek om je onderzoeksopdracht voor je studie uit te voeren? Bibliotheek Rijn en Venen biedt de mogelijkheid je onderzoek of studieopdracht binnen onze Bibliotheek uit te voeren.

Ben je benieuwd naar de Bibliotheek, en/of heb je al idee├źn voor een onderzoek? Vul dan het aanmeldformulier in! Er wordt binnen twee weken contact met je opgenomen.

Meld je aan voor een studieopdracht