Expositie Daan Isendoorn

Gepubliceerd op: 28 augustus 2023 10:00

Van 28 augustus tot 22 september 2023 - kleurrijke expositie van Daan Isendoorn. De schilderonderwerpen lopen uiteen van zelfportretten, familieportretten, landschappen en filmsterren. Hij schildert met olieverf, waarbij hij graag experimenteert met verschillende kleuren.

Achtergrondinformatie

Daan Isendoorn (1974) is jarenlang als archeoloog werkzaam geweest in het Caraïbisch gebied en het Midden Oosten. De laatste jaren is hij fulltime huisvader van twee kinderen en ruim vier jaar geleden is hij begonnen met schilderen.

Zijn schilderonderwerpen lopen uiteen van zelfportretten en familieportretten, tot landschappen en filmsterren. Hij schildert met olieverf, waarbij hij graag experimenteert met verschillende kleuren. “Ogen fascineren mij; de blik die mij teruggeworpen wordt vanaf het doek, kan mij eindeloos in haar greep houden” vertelt hij.

Naast schilderijen maakt Daan ook Tiffany glas in lood. Voor meer informatie over het werk van Daan of voor opdrachten, neem dan gerust contact op via zijn instagram-account of via de mail.