Kunst door de Brievenbus

Gepubliceerd op: 1 januari 2024 12:27

Na groot succes van Kunst door de Brievenbus senioren, hebben we dit project ook voor jongeren opgestart! Ben jij graag creatief bezig (of wil je daarmee beginnen), maar mis je soms wat inspiratie? Meld je aan voor Kunst door de Brievenbus (12+) en ontvang iedere twee weken een leuke kleine creatieve opdracht om thuis te maken. De opdrachten zijn elke keer anders! Van schilderen tot fotografie, van digitale kunst tot ruimtelijk werken.

Hoe werkt het?

Je krijgt je opdracht via de post (elke twee weken). Je kunt zo veel tijd aan de opdracht besteden als je zelf wilt. Meedoen is gratis: plezier is het belangrijkste! Je kunt beginnen en stoppen wanneer je wilt. We vinden het leuk om een foto van je werk te ontvangen. Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn kunnen we ook kijken naar workshops om met de groep te doen of manieren om je kunstwerk met anderen te delen.

Meedoen?

Stuur een mailtje naar cultuurcoach@bibliotheekrijnenvenen.nl. Je kunt je alleen inschrijven, of samen met een vriend of vriendin. Heb je vragen? Mail ons dan ook!

We hebben ook een speciale versie voor ouderen. Die is al een jaar een groot succes! Wil jouw opa of oma ook een leuke opdracht in de brievenbus? Zij kunnen zich hier aanmelden.