Martje Zandboer

Werkgebied: Centrum en Rijnwoude

Leuk je te ontmoeten!

Hoi! Ik ben Martje Zandboer en ik woon in de Haagse Bloemenbuurt. Ik ben opgegroeid in Friesland en ben rond de eeuwwisseling naar Den Haag gekomen om de bachelor Beeldende Kunst (Grafiek) aan de KABK te volgen.

Tijdens mijn studie begon ik met het geven van workshops ijscarven. Ik vond het zo leuk om kennis over te dragen, mensen uit te dagen en ze te enthousiasmeren voor kunst, dat ik voor verschillende musea ben gaan werken als museumdocent en rondleidster.

Ik wilde heel graag nog verder leren en heb een paar jaar in Engeland gewoond, voor mijn master Fotografie. Terug in Den Haag ben ik naast het werk als museumdocent aan de slag gegaan als vakleerkracht CKV op een basisschool. Al deze opgedane ervaringen neem ik nu mee in mijn werk als cultuurcoach.

Naast mijn werk heb ik een eigen atelier waar ik teken, schilder en experimenteer met fotografische materialen in mijn eigen gebouwde doka. In mijn vrije tijd bezoek ik graag musea in binnen- en buitenland, speel ik accordeon en ben ik veel op en rond het strand te vinden om te sporten en te ontspannen.

Contactgegevens

email: m.zandboer@bibliotheekrijnenvenen.nl

telefoonnummer: 0682015206