Joska Persoon

Werkgebied: Noord, Centrum, en BAZ (Boskoop, Aarlanderveen en Zwammerdam)

Leuk je te ontmoeten!

Mijn naam is Joska en ik ben de nieuwste aanwinst in het team van Cultuurcoaches. Mijn focus ligt bij de wijken Centrum, Noord en BAZ (Boskoop, Aarlanderveen, Zwammerdam). Ik woon in Bilthoven met mijn vriend en onze kat Pluto. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan!

Ik heb een achtergrond in sociologie en na een tijdje gewerkt te hebben in de wereld van de duurzame mobiliteit, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging met meer creativiteit en maatschappelijke betrokkenheid.

Als kind speelde ik al veel theater, hield ik van teken en schilderen en was ik dol op lezen (en nog steeds! 😉). Ook heb ik 10 jaar Aikido beoefend: een Japanse verdedigingskunst. Ik houd van afwisseling en probeer graag verschillende kunstdisciplines uit. Zo heb ik een tijd cabaret gedaan, verschillende dansstijlen uitgeprobeerd en zit ik al twee jaar op zangles (die laatste is een flinke uitdaging, maar de aanhouder wint!). In mijn vrije tijd ben ik sportbuddy geweest van jonge vluchtelingen. Ook zet ik me in voor openheid over mentale gezondheid via het project Luister Eens.

Ik kijk ernaar uit kunst- en cultuurprojecten op te zetten voor inwoners van Alphen. Ik hoop mensen hiermee veel plezier, verbinding en (creatieve) uitdaging te geven!

Hopelijk tot snel!

Creatieve groet,

Joska 

Contactgegevens

email: j.persoon@bibliotheekrijnenvenen.nl

telefoonnummer: 0645684338