Frank van Schie

Werkgebied: Rijnwoude en West

Leuk je te ontmoeten!

Frank van Schie uit Leiden hier. Sinds begin 2023 mag ik het team van cultuurcoaches van de prachtige Bibliotheek in Alphen aan den Rijn bijstaan. Samen werken we keihard om kunst en cultuur een nog sterker onderdeel te maken van onze zeer diverse samenleving. Om daarmee mensen te stimuleren en ze te enthousiasmeren. Misschien klinkt dat wat algemeen, maar het is in de praktijk zeer concreet.

En daarom past het zo goed bij mij. Na het overdoen van mijn impresariaat, waarin een aantal bekende Nederlandse cabaretiers huisden, was ik op zoek naar een meer participerende rol in onze samenleving. Maar wel eentje met raakvlakken aan het culturele landschap, waarin ik mijn kennis en ervaring zou kunnen gebruiken en overdragen.En waarin ik met de gedrevenheid van een ondernemer zou kunnen opereren.

Ik kan zeggen dat het daar als cultuurcoach allemaal wel snor mee zit. Een cultuurcoach moet op de hoogte zijn van een grote diversiteit aan vakgebieden en daarbinnen creatief kunnen opereren. Het vak is zo divers, dat we het soms moeilijk kunnen uitleggen. Maar geweldig is het sowieso!

Contactgegevens

email: f.vanschie@bibliotheekrijnenvenen.nl

telefoonnummer: 0682466037